Şbt

Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Mezunlarla Buluşma" etkinliğinin 3. oturumu yapıldı. Programa mezun öğrencilerimizden; BESYO öğrencileri Said Yüksel ve Utku Berk Karaca katıldı.

BESYO parkurlarından, çalışma imkanlarından bahseden öğrenciler,11. ve 12. sınıf öğrencilerimize motivasyon artırcı konuşmalar yaptılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Psikolojik Danışma ve REhberlik servisi tarafından öğrencilerimize "Akran Zorbalığı" konulu eğitim verilip, pano hazırlandı.

Şbt

Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Mezunlarla Buluşma" etkinliğinin ikinci oturumu yapıldı. Programa mezun öğrencilerimizden; OSTİM Üniversitesi Yazılım Mühendisliğine yerleşen Emre Mert Karslıoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Hemşirelik bölümüne yerleşen Osman Ergöl katıldı. Sınav sürecindeki çalışmalarından, motivasyonlarını yüksek tutmaları için yapmaları gerekenlerden bahsederek 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize örnek oldular. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Mezunlarla Buluşma" etkinliğinin ilk oturumu gerçekleşti. Programda Milli Savunma Üniversitesi, Deniz Harp Okuluna yerleşen geçen yılki mezun öğrencilerimizden Selahattin Akdoğan ve Mahmut Karaaslan katıldı. Sınav sürecindeki çalışmalarından, MSÜ seçim aşamalarında dikkat edilecek noktalardan bahsederek 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize motivasyon kaynağı oldular. Programa ayrıca mezun öğrencilerimizden Mikail Deveci ve Hüseyin Kılıç da katılarak sınav deneyimlerini paylaştılar.

Ayrıca okul rehber öğretmeni tarafından MSÜ sınavı hakkında genel bilgiler verilip, başvuru süreci anlatıldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Ortaokul öğrencilerimiz Çekerek Bilim Merkezini ve Lavanta Adasını gezdiler. Bilim Merkezinde öğrendiklerini somutlaştırmak, öğrenciler için oldukça farklı ve kalıcı bir deneyim oldu. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ock

12. sınıflarımızın çalışma sürecine kısa bir mola verip hem dinlenmelerini sağlamak, hem de üniversite ortamını görerek hedefleri için daha sıkı çalışmaları için Samsun On DOkuz Mayıs Üniversitesine okul rehberlik servisi tarafından gezi düzenlendi. Önce üniversite kampüs gezdirildi, daha sonra Bandırma Vapuru, Amisos Tepesi, Amazon köyü ziyaret edilerek keyifli anlar yaşandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun en tecrübeli öğretmeni Halit Arslan, hem meslekteşları hem de öğrencileri ile söyleşi yaparak deneyimlerini aktardı. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Etkinlik haftası kapsamında öğrencilerimizle sinema saati yaptık. Bakanlık tarafından izlenmesi önerilen "Buğday Tanesi" filmini izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığın faaliyet haftası kapsamında planlamış olduğu "En Sevdiğini Paylaş" konulu, etkinlik okulumuzda güzel örnekler yaşanarak kutlandı.

Öğrenciler kendileri için anlamlı bir eşyayı yanında getirdi ve tüm sınıfa o eşyanın hikâyesini anlattıktan sonra bir başka arkadaşına hediye etti.

“En Sevdiğini Paylaş” etkinliği, öğrencilere kişisel anılarını, hissettikleri duyguları ve önemsedikleri şeyleri paylaşma fırsatı sunarak sınıf içinde daha yakın ilişkiler kurmalarına yardımcı oldu.

Öğrencilerin kişisel bağlarını güçlendirmelerini ve sınıf içinde daha iyi bir iletişim kurmalarını sağlayacak bir etkinlik oldu.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca başlatılan ÇEDES Projesi kapsamında Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizle aynı okuldan mezun olan Bursa Uludağ Üniversitesinden emekli Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Öcal kariyer günleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrenciliğinden meslek hayatına kadarki olan tecrübelerini paylaşan Öcal, öğrencilerimizle sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak, Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Öcal'a vermiş olduğu konferanstan dolayı teşekkür ederek belge takdiminde bulundu.

Programı düzenleyen okul rehberlik servisine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Faaliyet Haftasının İlk Gününde 5.sınıflar tarafından düzenlenen Kermes hem göze, hem mideye hitap ediyordu. Emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığın yayınlamış olduğu faaliyetgünleri kapsamında "Yetenek Paylaşım Saati" yapıldı. Öğrenciler arasında özellikle paten oldukça ilgi gördü.

Ayrıca "yetenek paylaşımı" saatinde ortaokul öğrencilerimiz de resim çizerek streslerini attılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığın planlamış olduğu program çerçevesinde, okulumuzda faaliyetler aktif olarak yürütülmeye başlandı.

Faaliyet gereği öğrencilere robotik kodlama sınıfında robotik kodlama çalışmaları ile ilgili bilgi verilerek örnekler gösterilmiştir. Satranç salonunda satranç ve çeşitli akıl ve zeka oyunları oynanmıştır. Masa tenisi maçları yaptırılmıştır. Okulumuz spor salonunda öğrenciler gruplara ayrılarak penaltı atışı, basket atışı ve kısa mesafe koşu yarışmaları yaptırılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

BİLGİ YARIŞMASI VE KELİME OYUNLARI

Bakanlığın faaliyetleri kapsamında düzenlenen bilgi yarışması ve kelime oyunları gününde, okulumuzda "Bir Kelime Bir İşlem" oyunu keyifle oynandı. Hem ortaokula hem liseye hitap eden oyun, öğrencilerin keyifli anılar  biriktirmesine vesile oldu. Katılım sağlayan öğrenci ve emeklerini esirmeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

FUTSAL TAKIMIMIZ KAYIPSIZ YOLUNA DEVAM EDİYOR.

Liseler arası Futsal turnuvası kapsamında 2. maçına çıkan lise Futsal takımımız Çözüm Koleji'ni 3-2 skorla yenerek grupta namağlup durumuna devam etmektedir.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor Ayrıca onları emek veren beden eğitimi öğretmeni  Hüseyin Gökhan Sarı  hocamızı da tebrik ediyor emekleri için şükranlarımızı sunuyoruz

öğrencilerimize Önümüzdeki maçları için başarılar diliyoruz.