Ara

Okullar arasında düzenlenen Voleybol turnuvasında, okulumuzun takımı büyük bir başarıya imza atarak Yozgat 1.si olarak şampiyon oldu ve kupayı havaya kaldırdı. Takımdaki emeği olan tüm personelimize teşekkürler.

Ara

Çapanoğlu Büyük Camiinde öğrencilerimizle sabah namazı kılındı ardından muhabbet kahvaltısı yapıldı

Kas

Hafızlık öğrencilerimizden oluşan izcilik ekibimiz, ÇEDES projesi kapsamında milli parkımız Çamlığa giderek motivasyon ekinliği düzenlediler.

Kas

Hedef YKS ve Hedef LGS kapsamında tüm okulda deneme sınavları yapılmaya devam ediyor.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü Yozgat'ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bunlardan bir tanesi de Okullar arasında düzenlenen Voleybol turnuvası. Birçok okul takımının yer aldığı turnuvada okulumuzun takımı büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada karşılaşılan Merkez Ortaokulunu 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Okulumuzun takımı ayrıca önceki karşılaşmalarda da Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0, Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ise 2-1, Atatürk Anadolu Lisesi'ni 2-1 mağlup etmişti.

Okulumuz, yapılan voleybol turnuvasında yarı final maçı oynayacak.

Kas

Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Recep Şahingöz'ü ağırladık. Sunumu ve katkıları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuzda geleneeksel sabah namazları sonrası kahvaltı programlarına devam ediliyor. Ayrıca okulumuzun mescidinde namaz kılmaya devam eden öğrenciler sürpriz hediyeler ile ödüllendiriliyor.

Kas

Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek ve mazlum Filistin halkına destek olmak amacıyla öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte 1453 adet Fetih suresi okundu.

Kas

Okulumuzun akademik başarısı çıtasını yukarı çıkarmak  ve öğrencilerimizi milli manevi yönden yetiştirmek için neler yapmalıyız sorusuna ortak çözüm yolları arandı. Topalntıya katılan tüm üyelerimze şükranlarımızı sunarız.

Kas

Çedes Projesi kapsamında Yedihilal Derneği İl Temsilcisi Alim Akgül ve İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ALtınkaynak pansiyonumuzu ziyaret ettiler.

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEDES ORTAOKUL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENİMİZ HALİT ARSLAN HOCAMIZLA BİRLİKTE MAHALLEMİZDEKİ BİLAL ŞAHİN CAMİİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

Kas

ÇEDES PROJESi KAPSAMINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, ÇEDES PROJESi ORTAOKUL TEMSİLCİMİZ HALİT ARSLAN HOCAMIZ KOORDİNESİNDE YOZGAT GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YOZGAT GENÇLİK MERKEZİ NE ZİYARETTE BULUNDULAR İlgileri için Gençlik Merkezi ne şükranlarımızı sunuyoruz