Ekm

Toplum destekli polis şube müdrlüğünden gelen polisler, okul çağında işlenen suçların sonuçları, polis mesleğini olma yolları gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.

Ekm

LGS ye hazırlanan öğrencilerimizle motivasyon kahvaltısı yaptık

Ekm

Şehit ve gazilerimiz için Bilal Şahin Camiinde öğrencilerimiz tarafından mevlit okundu. Meydanda yapılan kutlamalara, salon programına ve fener alayına katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz, bu kutlu günü coşkuyla kutladı.

Ekm

Okulumuzun dış cephesinde ve camlarda temizlik yapıldı. Belediyemiz itfaiye aracı ile destek verdi. Şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla; ülkemiz genelindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak yapılan Deprem Tatbikatı kapsamında okulumuzda yapılan tatbikata katıldı.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak okulumuzu ziyaret ederek hafızlık öğrencilerimizin sınıflarına misafir olup sohbet etti.Öğrencilerimizle fikir alışverişinde bulunan Altınkaynak öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek başarılı bir eğitim hayatı diledi.

Öğretmenlerimizle öğretmenler odasında sohbet eden Müdürümüz akademik başarının yanı sıra öğrencilerimize milli ve manevi değerlerin öğretilmesi ve bunun davranışa dönüşmesinin önemini vurguladı.

Ekm

Hüseyin Saffet Coşkun Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek, okulumuz hakkında bilgiler aldı.

Ekm

Vakit namazlarımızda mescitlerimiz dolup taşıyor.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı, LGS ve YKS Akademik Takip Komisyonu toplantıları yapılmıştır.

Eyl

Okul Rehberlik Servisi tarafından, 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize sınav sisteminin tanıtmak amacıyla, YKS sunumu yapılmıştır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz coşkuyla tamamlandı.

İstiklal Marşı ve Kuran tilaveti ile başlayan program, okul birincilerinin bayrak flama teslimi ile devam etti. Ardından "Şeref Kütüğü"ne künyelerini çakan İhsan Enes Çelikkaya(8.A), Selahattin Akdoğan (P.12/A) ve Abdullah BArut (A.12/A) konuşmalarını yaptılar. Sınıfların diploma takdiminden sonra ise kep atılarak tören sonlandırıldı.

8. ve 12. sınıflarımızdan mezun olan tüm öğrencilerimizin hayatında başarılar dileriz.

Haz

Hafızlık proje ortaokulumuzun ilk mezunları pazar günü LGS'ye girecekler. Sınav öncesi öğrencilerin sınav kaygılarını azaltıp, motivasyonlarını artırmak amacıyla çamlığa gezi düzenlendi. Yapılan kahvaltı sonrası Belediye Başkanımız Celal Köse ile sohbet eden öğrenciler, göl çevresinde yürüyüş yapıp taş sektirerek eğlenceli bir gün geçirdiler. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

DEPREM VE SEL FELAKETLERİNDE ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİMİZE HATİM DUASI YAPILDI

Ramazan'ı Şerif'in ilk gününden beri YouTube kanalımızdan canlı yayında mukabele okuyan hafızlarımız bugün okulumuz konferans salonunda 30. cüzü okudular ve sonrasında hatim duasını yaptık.